Ada & Edel

Ada & Edel

                 
                 

Edel og Ada, eller var det Ada og Edel?

Ja, det er ikke godt å si, for de ble født i våre tanker på samme tid. 

Etter å ha blitt overrasket over hvor bra Adele Jobbveske solgte, og etter mange tilbakemeldinger på at det er få vakre jobbvesker å finne, så ble det helt naturlig å sette i gang med å designe flere alternativ. Denne gangen ville vi lage en enkel veske med stor bruksverdi. Rett og slett en all-round veske.

Ada.

Høyreist og tøff! Med plass til en l 13'' laptop, vannflaske, mobil, lommebok og andre nødvendigheter. I toppen lukkes den med et glidelås som kan åpnes helt. Det betyr at det er lettere å få ting ut og inn av veska, og det er lettere å ha oversikt. Vesken har en  også en praktisk innerlomme med glidelås. Vil du bære den over skulderen kan du hekte på skulderremmen som følger med. Ada er også fin for den som ikke er så høy av vekst. 

Kan dette være veska for deg?

                             
                 

Edel

Vi tok Ada og veltet den en gang over - og der var plutselig Edel.  (Så var det visst Ada som kom først 😁) Samme veska, men vid i stedet for høy. Fortsatt plass til 13'' laptop, fortsatt glidelås i topp, egen innerlomme og avtagbar skulderrem. Har du sett på hankene? De er forskjellige fra Ada. Vi hadde lyst å pynte Edel litt mer. Ble den ikke fin? 

Det var utrolig spennende å sende våre ideer ned til Andrés i Spania, og store forventninger når prototypene skulle komme tilbake. Med små justeringer så er vi nå utrolig fornøyde med resultatet. Navnene kom av seg selv - Ada så høyreist og flott, og Edel så vid og vakker. 

Silk ble de til, og nå er de her - endelig.

Nysgjerrig på å se mer? Ta en titt her.

Skrevet av Oddveig T. Alnes

Designer og produksjonsleder i ARV. 

Lyst å se flere jobbvesker? Da kan du trykke her, eller les flere Arv Stories her
Også i Arv Stories

HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?
HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?

Trenger du tips til hva du skal gi dama di i julegave? Da anbefaler vi deg å lese videre.

Les mer

Håndlaget i Spania
Håndlaget i Spania

Les om hvordan våre vesker blir laget.

Les mer

En veske som varer
En veske som varer

Det som blir kjøpt idag skal holde lenge, og er en investering for flere år framover. En veske som blir behandlet godt og ivaretatt har også potensialet til å gå i arv.  

Les mer

x