Adele Clutch

Adele Clutch

Adele Clutch har vært med oss helt fra starten på vårt veske-eventyr. Den var først tegnet og tenkt som en mobil innerlomme til Adele Handbag, og vi lot veskene ha mange likhetstrekk. Når første prototype kom tilbake fra Andrés i Spania, var vi overbegeistret og skjønt enige om at dette er en egen nydelig liten veske som ikke kan gjemmes.

Slik ble Adele Clutch til.

Veskene fikk samme navn - Adele - på grunn av familielikheten. Etterhvert har “familien” også vokst med Adele Jobbveske.

Adele Clutch passer godt til hverdag og fest. Det er en liten veske, så det er plass til akkurat det mest nødvendige som mobil, nøkler og litt småting.

Adele Clutch kommer med skinnrem, dette for å gjøre veska mer anvendelig også til hverdags. For deg som er opptatt av trender så er det i år de små og de store veskene som er tingen. Samtidig er det fint å vite at veska har et klassisk design, og laget av høy kvalitet som gjør at den vil holde seg fin i flere år.

Her er hva et par av våre kunder sier om veska:

Karina: Nydelig design!

Ingvill: Har den i burgunder, veldig fin og anvendelig clutch.

Vi har mange farger på lager, og vi ser at når det gjelder småvesker så er det mange som drister seg til å kjøpe andre farger enn svart. Trykk her for å se Adele Clutch og andre småvesker.

Så ønsker vi deg fortsatt en god og deilig sensommer!

Skrevet av Oddveig T. Alnes

Designer og produksjonsleder i ARV.

Har du sett vår mestselgende skulderveske? Les mer om Siw Crossbody her, eller les flere Arv Stories her.x