EN VESKE SOM VARER
I en verden med mye travelhet og store skiftninger kan man ofte føle seg overveldet og bombadert. Det kan være slitsomt til tider. Trender kommer og går, og dette støtter opp under fast-fashion hvor mote blir laget billig og fattig arbeidskraft utnyttet. Slow-fashion er motsetningen - produkter som blir laget på en rettferdig måte for å vare.

Sosiale medier overvelder oss med alle sine inntrykk, og hva vi egentlig trenger kan av og til bli litt tåkete for oss. Mange lengter etter et enklere liv. Å slå seg til ro med færre produkter som en kan være stolt av, er med å bringe hvile.

I Arv er vi ikke så opptatt av trender som kommer og går. Vi følger våre egne trender og vet at våre produkter har stil og kvalitet som passer inn i det store motebildet - i dag og for fremtiden. Det som blir kjøpt i dag skal holde lenge, og er en investering for flere år fremover. En veske som blir behandlet godt og ivaretatt har også potensiale til å gå i arv.

Derfor har vi valgt å produsere veskene hos en håndverker i motsetning til masseproduksjon. Andrés bor i Petrer, Spania, og er født inn i faget. Han har lært fra sin far hvordan han skal utføre sitt arbeid. Dette er et håndverk som har gått i arv i generasjoner. Her er solid kunnskap og sterk lidenskap som har vokst frem gjennom hardt arbeid og stor glede.

Det gir mening til vårt arbeid å vite at det er mange av våre kunder som bærer sin ARV-veske med glede og stolthet. Ønsket vårt er at det skal fortsette, og vi jobber hele tiden for å få laget vesker som har design og kvalitet du vil trives med i årevis.

I takknemlighet,
Trine Hege, Maria og Oddveig.

HVA FÅR DU NÅR DU HANDLER HOS ARV?

HÅNDLAGET I SPANIA

SE ALLE VESKER

x