Håndlaget i Spania

Håndlaget i Spania

 

OM VÅRE VESKER

Våre vesker er designet i Norge og håndlaget i Petrer, Spania. Petrer, kalt veskebyen på folkemunne, er en liten by i provinsen Alicante. I et lite verksted i hjertet av Petrer, blir hver ARV veske håndlaget av Andrés og familien. De har lang erfaring med å lage skinnprodukter, der vesker er deres lidenskap. Men Andrés og familiens fokus på kvalitet og service, kan vi og du som kunde være trygg på at hver veske bærer våre verdier: En tidløs veske med et design og en kvalitet som gjør du kan bruke den igjen og igjen.

 

Skinnet som vi bruker på våre vesker kommer fra storfe, som er det mest vanlige og slitesterke skinnet som brukes, det er også et biprodukt fra matindustrien. Prosessen med å farge og behandle skinnet er gjort i Italia, og følger nøye den Europeiske foreskriften, Nr. 1907/2006, kalt The REACH Regulation. Les mer her.

Vi ønsker å tilby deg en veske som varer, noe som reflekteres i vårt valg av kvalitet og design. Vi er takknemlige for at vi har fått muligheten til å jobbe med dyktige mennesker som har gjort dette mulig. Når du bærer en ARV veske, husk at den er håndlaget med kjærlighet av en familie i Spania.

 

 x