Håndlaget i Spania

Håndlaget i Spania


OM VÅRE VESKER

Våre vesker er designet i Norge og håndlaget i Petrer, Spania. Petrer, kalt veskebyen på folkemunne, er en liten by i Alicante provinsen. I et lite verksted i hjertet av Petrer, blir hver ARV veske håndlaget av Andrés og familien. De har lang erfaring med å lage skinnprodukter, der vesker er deres lidenskap. Men Andrés og familiens fokus på kvalitet og service, kan vi og du som kunde være trygg på at hver veske værer våre verdier: En tidløs veske med et design og en kvalitet som gjør du kan bruke den igjen og igjen. Skinnet som vi bruker på våre vesker kommer fra storfe, som er det mest vanlige og slitesterke skinnet som brukes, det er også et biprodukt fra matindustrien. Prosessen med å farge og behandle skinnet er gjort i Italia, og følger nøye den Europeiske foreskriften, Nr. 1907/2006, kalt The REACH Regulation. Les mer her.

Vi ønsker å tilby deg en veske som varer, noe som reflekteres i vårt valg av kvalitet og design. Vi er takknemlige for at vi har fått muligheten til å jobbe med dyktige mennesker som har gjort dette mulig. Når du bærer en ARV veske, husk at den er håndlaget med kjærlighet av en familie i Spania. 


Også i Arv Stories

HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?
HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?

Trenger du tips til hva du skal gi dama di i julegave? Da anbefaler vi deg å lese videre.

Les mer

En veske som varer
En veske som varer

Det som blir kjøpt idag skal holde lenge, og er en investering for flere år framover. En veske som blir behandlet godt og ivaretatt har også potensialet til å gå i arv.  

Les mer

Arven vår - Del 5
Arven vår - Del 5

Når vi nå skal avslutte historien om ''Arven vår'' er det helt naturlig å ta med litt om hvem Olav var, hva interesserte han og hva drivkrafta var. Før du leser videre kan det være lurt å lese de andre delene av historien vår for å få sammenhengen. Start på Arven vår - del 1.

Les mer

x