HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?

HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?

 

Lurer du på hva du skal gi dama di til jul?

Ønsker hun seg noe spesielt, så er jo svaret enkelt. Vet hun ikke helt hva hun ønsker seg, da er det kanskje vanskeligere å komme på hva du skal kjøpe.

Hva er det som gjør henne glad?

Ei ny veske er nesten alltid en sikker vinner! De fleste damer vil bli veldig glad for å få ei veske av god kvalitet og vakkert design. Selv om du synes hun allerede har nok vesker, så er hun mest sannsynlig uenig med deg.

 

Hvilken veske skal jeg velge?

Vi i ARV vil gjerne hjelpe deg på vei, og her er noen gode spørsmål du kan stille deg som vi vil prøve å svare på.

Hva skal veska koste? 

Det bestemmer naturligvis du, og da velger du innenfor den rammen du har satt.

Hva er det hun trenger? 

Har hun behov for ny veske i jobben sin? Trenger hun ei mindre veske til å ta med det mest nødvendige i, eller trenger hun en stor veske for å få plass til mye? Sjekk hvilke vesker hun har fra før og størrelsen på dei. Er det en størrelse som mangler, eller er det noen som er veldig slitt? 

Hvilken farge vil hun like? 

Svart er alltid trygt, og de fleste damer velger svart når de handler. Noe av grunnen er at svart er en basisfarge som passer til alt. Det er et smart valg.  

Men hva med å gi henne en annen farge? Mange damer har lyst på en veske i en annen farge enn svart, men tar seg ikke råd. 

Sjekk litt klærne hennes og se hva farger hun liker.

Det fine er at det er ingen problem å bytte veska til svart om fargen ikke faller i smak.

Er du fremdeles usikker på hva hvilken veske du skal velge?

Trykk her for å se veskene vi selger mest av, og som du er sikrest på vil bli godt mottatt.

Kanskje den største gaven du kan gi henne er når hun opplever at du har anstrengt deg for å glede henne. Da treffer du garantert hjertet hennes - og det er vel hensikten med å gi hverandre gaver. Lykke til!

Se alle våre vesker her.

 
Også i Arv Stories

Håndlaget i Spania
Håndlaget i Spania

Les om hvordan våre vesker blir laget.

Les mer

En veske som varer
En veske som varer

Det som blir kjøpt idag skal holde lenge, og er en investering for flere år framover. En veske som blir behandlet godt og ivaretatt har også potensialet til å gå i arv.  

Les mer

Arven vår - Del 5
Arven vår - Del 5

Når vi nå skal avslutte historien om ''Arven vår'' er det helt naturlig å ta med litt om hvem Olav var, hva interesserte han og hva drivkrafta var. Før du leser videre kan det være lurt å lese de andre delene av historien vår for å få sammenhengen. Start på Arven vår - del 1.

Les mer

x