HVORDAN VELGE RIKTIG VESKE

HVORDAN VELGE RIKTIG VESKE

Det finnes ikke en veske som er riktig for alle. Det handler om hvem vi er og hva vi vil bruke den til, men kanskje mest av alt så skal vesken treffe hjertet. Likevel kan det være nyttig å stille seg noen spørsmål og få med noen praktiske tips.

Hvor stor skal vesken være? Hva skal jeg bruke den til? Hvilken farge skal jeg velge? Hvordan skal vesken se ut? Hvilke klær har jeg som den skal passe til? Hvilken kvalitet er jeg ute etter? Hvor mye penger er jeg villig til å bruke på den?

I denne bloggen vil vi først og fremst prøve å svare på de to første spørsmålene. ‘’Hva jeg skal bruke vesken til’’ er med å bestemmer ‘’hvor stor skal den være’’. Vi har laget vesker i ulike størrelser og fasonger for å gi deg muligheten til å velge din ‘’riktige’’ veske. Hver ARV-veske fyller forskjellige behov. I tillegg ønsker vi å gi deg en veske som tåler bruk over lang tid.

Arv vesker, Oliven

SMÅ VESKER

Trenger du en mindre veske som har plass til mobil, nøkler, liten lommebok og litt andre småting? Da er valget mellom en av våre skuldervesker - Eva, Sala som er runde i formen, og Siw som er firkantet. Legg merke til at runde vesker har mindre plass enn firkantede vesker. I en firkantet veske får du lettere utnytte alt rommet. Det fine med skuldervesker er at du kan få med deg det mest nødvendige som mobil, nøkler og noen småting samtidig som du har hendene fri.

Arv vesker Siw Crossbody Burgunder

Skal vesken være enda mindre? Da har vi flere alternativer.

Adele Clutch og Vera Purse har en avtagbar rem om du ønsker å pynte den opp med en lenke. Denne er nydelig til fest, men kan like godt brukes til hverdags eller en tur på byen. Du får også Adele Clutch som mageveske. Adele Bumbag har belte som kan tas av, og slik kan veske og belte brukes hver for seg.

Ann Purse er en enklere veske til å bære rundt håndleddet. Det fine med Ann Purse er at den passer godt som innerveske til en større veske. Den er lett å finne mellom alt annet innhold i vesken, og er praktisk på reise til f.eks. pass og boarding kort.

Vera Purse

Arv små vesker

MELLOMSTORE VESKER

Den neste på listen er håndvesken. Alle damer trenger vi en slik. Den er både vakker og praktisk og kan komme i mange former. Vi har valgt å gi deg to alternativer.

Adele Handbag er den største av dem. En litt annerledes veske vil mange si. Våg en annen farge enn svart og du har en statement veske. Den har god plass til det meste av det du trenger å ta med deg, som lommebok, mobil, en vannflaske og en liten paraply. Den passer også fint til et nettbrett. Bær den over armen eller ta den over skulderen. Remmen passer til begge deler.

Trixie Handbag er litt mindre og kommer med avtagbar skulderrem. Den har akkurat plass til et nettbrett og de aller mest nødvendige som mobil, lommebok, nøkler. Dette er en elegant dameveske, og som en ung kunde så morsomt sa: «En riktig dronning Elizabeth veske, men på en veldig kul måte.»

Trixie Handbag, ARV

STORE VESKER

En stor veske er noe vi alle har stor glede og nytte av. Her kan du velge mellom tre alternativer.

Ann Tote Bag er den typiske shoppingvesken som har plass til mye og lett å slenge over skulderen. Denne er også populær som jobbveske og en 13’’ laptop passer fint nedi. Med på kjøpet følger en liten veske, Ann Purse, som kan hektes fast på innsiden.

Viola Bucket Bag, ARV

Hva med en klassisk Bucket Bag? Ordet ‘’bøtteveske’’ beskriver godt hvordan vesken er formet og hva den kan inneholde. Viola Bucket Bag er en super veske til bl.a. småbarnsmødre og rommer mye. Den kommer med en lang justerbar skulderrem, og har du den åpen er der plass til en 13’’ laptop.

Til slutt har vi Adele Jobbveske - dronningen blant veskene våre. Den er laget ut fra tilbakemeldinger fra flere kunder om behov for en fin jobbveske, og er en videreutvikling av Adele Handbag. Den inneholder et stort rom med plass til mye. Som en av våre kunder sa, her er plass til ‘’hele livet’’. Om ikke hele livet, så iallfall nettbrett og mapper, matpakke og vannflaske, liten veske, paraply, og naturligvis en laptop - en 15’’ i hovedrommet, og en 13’’ i sidelommen.

Adele Jobbveske og Ann Tote, ARV

Syns du noen av disse tipsene var klargjørende, så er det hyggelig å være til hjelp. Om i tillegg en ARV-veske treffer deg i hjertet og du skulle komme til å kjøpe den, så er vårt oppriktige ønske at den skal bli til stor glede og nytte for deg i lang tid framover. Lurer du også på hvordan du tar best hånd om skinnvesker, les vår Arv Story: Hvordan ta best vare på din skinnveske.

Kjærlig hilsen, Oddveigx