Hvordan velge riktig farge på vesken?

Hvordan velge riktig farge på vesken?

HVILKEN FARGE SKAL JEG VELGE? 

                 
                 

I en tidligere blogg med tittel ´hvordan velge den riktige veske´, så stilte vi noen spørsmål. Vi prøvde å besvare noen av dem, og nå vil jeg gjerne fortsette med å dele noen tanker rundt spørsmålet “Hvilken farge skal jeg velge nå jeg kjøper veske?”

Det er ikke til å komme bort fra at vi nordmenn handler mye svarte vesker. Svart er alltid elegant og i tillegg et trygt valg. Svart passer til alt, og er med på å gjøre valgene i hverdagen enklere for oss. Svart er aldri feil!

Kanskje drister vi oss til å velge mørkeblå. Den er nesten like trygg som svart, og er også fint til det meste.

                 
                 

Farger skaper glede!

En TED-talk av Ingrid Fetell Lee har fanget meg, og her lærer vi bl.a. forskjellen på glede og lykke. Glede er å føle godt i øyeblikket, mens lykke er å føle godt over tid. I vår søken etter den langvarige lykken, så er gleden i øyeblikket lett å overse. Farger er en av hovedingrediensen for å oppleve glede. Farger har kraft i seg selv til å påvirke oss positivt. Har du tenkt på hvor ofte vi velger farge for å uttrykke glede - ballonger, konfetti, fyrverkeri? Gleden i øyeblikket gir en overraskende langtidseffekt - bedre helse og lykke i livet.

                             
                 

Kjolene i sommer er fargerike og gjør oss glade. Hva med å legge til en farget veske som passer til? Hva har du i garderoben? Er det en farge som kunne passe til flere av plaggene dine?

Hva tenker du om olivengrønn? En farge som du finner overalt i naturen. Den bærer bud om vår og nytt liv. Hadde ikke det vært godt å bære på kroppen? Hva med brent oransje eller gult? Ikke mange farger er mer levende enn disse? Tenk å bære en slik livgivende veske!

Eller hva med en enkel kremfarget?  Den kan være akkurat det blikkfanget du ønsker til din fargerike sommerkjole. Kremfarget er vel strengt tatt ikke å regne for en farge, men likevel så er den med å skape noe lyst og lett.

                             
                 

Kanskje det er på tide å legge bort den svarte veska for ei stund og la deg bli omfavnet av glade farger. Å investere i en farget veske kan gi overraskende avkastning. Se våre vesker her.

Det meste av denne spesielle sommeren ligger fortsatt foran oss. Med mindre reising enn vanlig så innbyr den til å være mer til stede og nyte øyeblikkene!

Må du ha en deilig og glad sommer!

Kjærlig hilsen, Oddveig T. Alnes

Designer og produksjonsleder i ARV. 
Også i Arv Stories

Arven vår - del 4
Arven vår - del 4

Dette er den delen av historia vår som fortsatt gjør litt vondt. Den har ingen ’happy ending’. Likevel velger vi å ta den med. Livet har sine motbakker for de fleste av oss, og for familien var dette en som fikk store konsekvenser i flere år.

 

Les mer

Møt våre kunder: Gry Støbakk Ytterland
Møt våre kunder: Gry Støbakk Ytterland

I vår serie ‘’Møt våre kunder’’ så skal dere i dag få møte Gry, ei spennende og flott dame, og du kan glede deg til å lese om henne her.

Les mer

Ada & Edel
Ada & Edel

Edel & Ada, våre to nye all-round vesker med plass til 13'' laptop. Les om hvordan disse to ble til.

Les mer

x