Hvordan velge riktig farge på vesken?

Hvordan velge riktig farge på vesken?

HVILKEN FARGE SKAL JEG VELGE? 

                 
                 

I en tidligere blogg med tittel ´hvordan velge den riktige veske´, så stilte vi noen spørsmål. Vi prøvde å besvare noen av dem, og nå vil jeg gjerne fortsette med å dele noen tanker rundt spørsmålet “Hvilken farge skal jeg velge nå jeg kjøper veske?”

Det er ikke til å komme bort fra at vi nordmenn handler mye svarte vesker. Svart er alltid elegant og i tillegg et trygt valg. Svart passer til alt, og er med på å gjøre valgene i hverdagen enklere for oss. Svart er aldri feil!

Kanskje drister vi oss til å velge mørkeblå. Den er nesten like trygg som svart, og er også fint til det meste.

                 
                 

Farger skaper glede!

En TED-talk av Ingrid Fetell Lee har fanget meg, og her lærer vi bl.a. forskjellen på glede og lykke. Glede er å føle godt i øyeblikket, mens lykke er å føle godt over tid. I vår søken etter den langvarige lykken, så er gleden i øyeblikket lett å overse. Farger er en av hovedingrediensen for å oppleve glede. Farger har kraft i seg selv til å påvirke oss positivt. Har du tenkt på hvor ofte vi velger farge for å uttrykke glede - ballonger, konfetti, fyrverkeri? Gleden i øyeblikket gir en overraskende langtidseffekt - bedre helse og lykke i livet.

                             
                 

Kjolene i sommer er fargerike og gjør oss glade. Hva med å legge til en farget veske som passer til? Hva har du i garderoben? Er det en farge som kunne passe til flere av plaggene dine?

Hva tenker du om olivengrønn? En farge som du finner overalt i naturen. Den bærer bud om vår og nytt liv. Hadde ikke det vært godt å bære på kroppen? Hva med brent oransje eller gult? Ikke mange farger er mer levende enn disse? Tenk å bære en slik livgivende veske!

Eller hva med en enkel kremfarget?  Den kan være akkurat det blikkfanget du ønsker til din fargerike sommerkjole. Kremfarget er vel strengt tatt ikke å regne for en farge, men likevel så er den med å skape noe lyst og lett.

                             
                 

Kanskje det er på tide å legge bort den svarte veska for ei stund og la deg bli omfavnet av glade farger. Å investere i en farget veske kan gi overraskende avkastning. Se våre vesker her.

Det meste av denne spesielle sommeren ligger fortsatt foran oss. Med mindre reising enn vanlig så innbyr den til å være mer til stede og nyte øyeblikkene!

Må du ha en deilig og glad sommer!

Kjærlig hilsen, Oddveig T. Alnes

Designer og produksjonsleder i ARV. 
Også i Arv Stories

Ada & Edel
Ada & Edel

Edel & Ada, våre to nye all-round vesker med plass til 13'' laptop. Les om hvordan disse to ble til.

Les mer

Ta vare på vesken din
Ta vare på vesken din

Her kan du lese mer om produksjonen av våre vesker. Vi er så takknemlig for den dyktige familien i Petrer, Spania, som gjør vårt design til noe virkelig.

Les mer

Adele Clutch
Adele Clutch

Adele Clutch var den første clutchen vi designet, og har blitt en av våre faste vesker vi alltid har på nettbutikken. Les mer om Adele Clutch her.

Les mer

x