HVORFOR KUN NETTBUTIKK?

Flere spør oss om vi selger i butikk, om vi har forhandlere. Svaret er at vi selger kun i egen nettbutikk.
En av hovedgrunnene til dette er at slik holder vi prisene nede. Vårt ønske er at du som kunde skal ha en kvalitetsveske til en overkommelig pris. Samtidig ønsker vi også at alle som er involvert i prosessen med å lage veskene, skal ha anstendig lønn.

Hvordan få dette til å gå i hop?
Vår filosofi er at de som lager veskene våre skal få en større bit av kaken slik at de har en anstendig lønn og kan leve av sitt håndverk. Derfor presser vi ikke produksjonsprisene ned. Samtidig vil vi at du som kunde skal kjenne at du kjøper en veske av høy kvalitet, til en overkommelig pris.

Det er her nettbutikken kommer inn.
Om vi hadde solgt gjennom butikk så kommer lønns og driftskostnader for butikken på toppen av den prisen vi kan selge for på nett. Veskene våre ville blitt 30-50% dyrere. Vi vet at noen opplever det leit å ikke få se og ta på veskene, og ikke få prøve den før kjøp. Men hvis du tenker at dette er en liten pris å betale i forhold hva du måtte legge ut for den i butikk, så tror vi at de fleste er glade for at vi har valgt denne strategien.

Noen tenker at det er mye penger å betale for å se og prøve ei veske.
Det er derfor vi har Klarna. Du bestiller vesken, og ved å velge Klarna som betalingsmåte har du mulighet å få vesken og prøve hjemme, før du betaler.

I tillegg har vi fri frakt og retur.
Slik kan du få vesken tilsendt på dør, eller hente den på nærmeste poststed. Vesken kan du da prøve i fred og ro hjemme. Vesken er pakket i emballasje som er lett å returnere den i, det eneste bryet er å levere pakken i posten.

Du kan enkelt sende vesken gratis tilbake om den ikke svarer til forventningene, eller bytte farge - helt gratis.Vi er glad for å fortelle at de fleste opplever det å handle på nettbutikken vår som enkelt, og sier at veskene er enda finere i virkelighet enn på bilde.Da er det bare å ta en titt på veskene våre her.

Lykke til med netthandelen!

HVA FÅR DU NÅR DU HANDLER HOS ARV?

HÅNDLAGET I SPANIA

SE ALLE VESKER

x