Møt Andrés: Veskemaker og spesialist på lærvarer

Møt Andrés: Veskemaker og spesialist på lærvarer

Andrés er mannen som gjør vårt design til en virkelighet. Han og teamet hans er grunnen til at hver ARV-veske blir laget med ekte lidenskap og høy kvalitet. Dette skaper trygghet både for oss og for deg som kunde. Vi er glad for å kunne gi deg mulighetenen til å bli litt mer kjent med Andrés.

Navn: Andres Diaz Gil

Bosted: Petrer - Spania

Alder: 49

Yrke: Marroquinero - spesialist på lærvarer

Andrés, veskemaker

- Hva fikk deg til å lage skinnvesker?

Mine foreldre har lagt dette håndtverket ned i meg fra jeg var født og opp gjennom hele oppveksten, og slik har det blitt naturlig å fortsette helt fram til nå.

- Hva er det viktigste når du skal lage ei veske?

Det viktigste er å møte de forventningene produktet er bestemt for, og at kvaliteten er høy nok til å oppnå et optimalt og konkurransedyktig produkt.

Produksjon av vesker


- Hvorfor og når startet du din egen bedrift?

Siden jeg hadde stor erfaring i yrket fra jeg var veldig ung, bestemte jeg meg for å ta ansvar for familiebedriften allerede i en alder av 20 år. Gjennom da har jeg vært gjennom ulike faser av det å drive bedriften. Jeg vil gjerne legge til at på tross av min lange erfaring så lærer jeg noe nytt hver dag.

- Hvordan er det å lede en familiebedrift?

Det har sine fordeler, som for eksempel å planlegge og å ha kontroll på saker….. men også negative ting som å ta med problemene hjem, eller å jobbe flere timer enn man burde. I tillegg kommer et stort ansvar ved å skaffe arbeid til alle, men også en stor tilfredstillelse når vi oppnår gode resultater.


- Fortell litt mer om hvem du er som person?

Jeg er en glad og utadvendt person, og en god venn, med stor sans for humor. Jeg tenker at hvis et problem ikke har en løsning, så er det bare å glemme det og komme seg videre - detter er en livsfilosofi. Jeg er perfeksjonist, jeg tror ikke det perfekte finnes, men likevel prøver jeg å strekke meg så langt som mulig for å nå det.

- Hva er du lidenskapelig opptatt av?

Jeg elsker hesteridning, motor-verdenen, og god mat. Jeg er veldig glad i sjø og solfylte dager, og opptatt av at mennesker er lykkelige og har et godt liv. Men mest av alt så elsker jeg paraden hvor vi feirer festivalen ‘’Moors and Christians’’ (Dette er en stor festival som omhandler en del av Spanias historie, hvor alle er ute på gatene og feirer)

- Hva gjør deg glad?

Det viktigste er å ha det bra med familien min og mennesker i nærmiljøet. Å sitte rundt matbordet med familie og venner i en atmosfære av samhold og vennskap gjør meg glad. Jeg blir også glad av å utføre faget mitt med dyktighet, å gjøre en god jobb og få gode tilbakemeldinger. Så blir jeg glad av å reise og gjøre meg kjent med andre kulturer. Kort sagt så er jeg glad for å stå opp hver dag - takk Gud for det, å ha et arbeid å gå til, hvor jeg kan stå på for bedriften.

- Hva liker du å gjøre utenom arbeid?

Jeg skulle gjerne gjøre mer enn hva jeg har tid til, men med en overgivelse til familiebedriften, tar det mye av min tid. Når jeg kan komme meg unna er det ut i naturen på terrengsykkel, ski, eller orientering. Jeg drar gjerne til stranden og nyter sol og badeliv, eller deler en god ‘’Paella’’ (spansk middagsrett) i et festlig og vennlig lag.

- Er det noe du vil si til avslutning?

Da vil jeg si at livet er mer enn jobb og man må lære seg å gjøre det beste ut av hvert øyeblikk. Ikke vent til i morgen med det du kan gjøre idag - CARPE DIEM.
Også i Arv Stories

HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?
HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?

Trenger du tips til hva du skal gi dama di i julegave? Da anbefaler vi deg å lese videre.

Les mer

Møt våre kunder: Gry Støbakk Ytterland
Møt våre kunder: Gry Støbakk Ytterland

I vår serie ‘’Møt våre kunder’’ så skal dere i dag få møte Gry, ei spennende og flott dame, og du kan glede deg til å lese om henne her.

Les mer

Ada & Edel
Ada & Edel

Edel & Ada, våre to nye all-round vesker med plass til 13'' laptop. Les om hvordan disse to ble til.

Les mer

x