FRI FRAKT & RETUR PÅ ALLE VESKER & SKJERF.

Møt Anne Birte Hanken

Møt Anne Birte Hanken

Navn: Anne Birte Bjørdal Hanken

Alder: 42

Bosted: Ålesund

Fra: Ålesund 

- Hva er du aktuell med nå?

Grunnlegger og daglig leder av kaffebrenneriet Jacu.

 

- Hva er din go-to/favoritt basic i garderoben din?

Svarte high-waist skinny jeans. For de går til alt. Dagene mine er både i produksjon, på kontor og i møte med kunder. Med sånne enkle bukser kan jeg ha skjorte, genser eller bare en t-skjorte og det funker til alt og jeg kan bevege meg raskt ;)

 

- Hva er det beste ved å være mor?

Nå når barna er litt større så syns jeg det er helt fantastisk å se hvordan ulike personligheter tar form. De er så ulike, så «seg selv» med sine talenter, meninger og sin oppførsel. 

 

 

- Hva er ditt favoritt ARV plagg?

Jeg er veldig glad i min rosa Anna Shirt, men den mørkeblå Nohme  Coat er i bruk absolutt hele vinterhalvåret. Den er varm og jeg føler meg akkurat passe glamorøs i den.

 

- Favoritt reisemål?

Vi har mye moro med å bytte hus på sommeren. Vi bor i andre sitt hjem hvor det nå måtte klaffe med et bytte. For to år siden var vi en måned i San Francisco. Den byen var perfekt for oss siden der var så utrolig mange inspirerende små bedrifter..Har faktisk funnet ut at det er det jeg alltid leter etter når jeg er på nye steder. Jeg blir skikkelig inspirert av å få besøke andres livsverk og se hvor mye energi og personlighet som er lagt ned i slike forretninger av ulikt slag.

 

- Hva er drivkraften din?

 Det har jeg tenkt mye på. Jeg tror det er gleden ved å skape noe.

 

 

- Beste måten å stresse ned?

Være helt alene i huset (skjer veldig sjelden).

 

- Dine must haves i veska på reise?

Jeg er helt håpløs til å bruke veske. Jeg har bare mange forskjellige tote-bags. Jeg har ikke nøkkelknippe, og det var en stor lettelse å finne ut at kortene kan oppbevares i mobildekselet. Da er det kun mobilen jeg må ta vare på, og den får akkurat plass i lomma på ARV-jakka mi!

 

- En bok du planlegger å lese?

Jeg har fått en sær interesse i det siste; ulike personligheter i lys av et urgammelt mønster kalt Enneagrammet. Så jeg har kjøpt meg en tykk bok om det som jeg har bladd litt i, og planlegger å lese. 

 

- Favoritt gjøremål i helgene?

Blir alltid veldig fornøyd hvis vi kommer oss på en fjelltur med familien.

 

- Hva liker du best med Ålesund?

Nå er det alle de fantastiske konseptene og bedriftene som blomstrer frem. Jeg syns det er så herlig at vi er en sånn «gründerby» som lever opp til ryktet vi har på Sunnmøre!

 

- Kaffe eller te?

Ja, det er jo kaffe! Kaffe har blitt min passion og mitt levebrød. Akkurat nå gleder jeg meg til årets høst fra Kenya som er på vei til brenneriet og kan komme en av de første dagene.

 

- Hvilke land ønsker du å besøke?

Japan og India.

 

- Favoritt mat?

Sushi.

 

Sjekk ut Jacu her.


Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de dukker opp.


Også i Arv Stories

Arven vår - Del 2
Arven vår - Del 2

Her kommer del to i vår serie om Arven vår. Denne gang er det Olav og Emmas kjærlighetsreise vi skal få ta del i. En litt uvanlig reise vil mange si, men den gang var det nok flere som opplevde lignende ting. Det er en spennende historie med kamp og strev, men med en lykkelig slutt.

Les mer

Blde av Olav Tomren
Arven vår - del 1

Navnet ARV har sin egen historie. Den startet med vår bestefar/oldefar  Olav Tomren. Som mange andre har han en spennende historie, likevel tror vi at flere enn oss kan ha glede av å høre den.

 

Les mer

O jul med din glede...
O jul med din glede...

Julen og alle festligheter er snart her. Vi har samlet noen tips til hvordan du velger riktig veske til antrekket ditt.

Les mer

x