Adele Jobbveske

Adele Jobbveske

Den står der så fin og rank og skuer ut over våre andre vesker. Vakker i sin enkelhet, og fyller utmerket rollen den er tiltenkt. Moderne, men likevel så klassisk og tidløs. Møt vår Dronning - Adele Jobbveske.

Adele Jobbveske

For oss mennesker er det verdifullt å ha hjelp til å stå på egne ben, og ha noen som støtter en i livet. Ikke minst er dette viktig i perioder der livet kan ramle litt sammen. Adele har stor verdi av det motsatte. Den ramler aldri sammen, men står der stødig i sin form. I tillegg står den fullt og helt på egne ben uten å måtte hente støtte av hverken stol eller et bordben.

Adele Jobbveske

En ekstra glede er det for oss at denne vesken er blitt til på grunn av tilbakemeldinger fra våre kunder. Flere av dere kommenterte at der var alt for mange maskuline jobbvesker på markedet, og etterlyste ei veske som passer for damer. Mange nevnte også at de ønsket seg en veske som ligner vår Adele Handbag. Med utgangspunkt i dette begynte vi å designe og få laget en prototype. Flere justeringer måtte til før vi endelig var fornøyd. Adele Jobbveske ble introdusert i januar i år, og er den nyeste vesken i rekken. Den ble fort vår mestselgende veske.

Adele Jobbveske

Hva ser du etter når du skal velge jobbveske? Hvilke behov skal den dekke? Den skal naturligvis ha plass til en 13’’ eller 15’’ laptop og strømkabel. Mobil, lommebok og nøkler er selvsagt. Skal vesken kunne lukkes? Skal den tåle mye bruk? Hva med plass til en vannflaske eller litt nistemat, og en paraply for regnfulle dager? Og hva med en liten innerveske? Det er praktisk til små personlige ting, Adele Clutch eller Ann Purse er akkurat passe store til dette. Trenger du også plass til en iPad eller litt annet ekstra i jobbvesken? Adele Jobbveske rommer alt dette og litt til. Som en kunde sa til oss: ‘’Her er plass til hele livet!’’.

Adele Jobbveske

Til slutt vil vi takke for alle innspill vi har hatt og for all hjelp til å lage Adele Jobbveske. Gjennom Andrés, vår veskemaker, har den sett dagens lys og blitt det vi designet den for - Adele Jobbveske, dronninga blant våre vesker.

Nå tenker du kanskje at mitt behov er en mindre jobbveske. Da kan vi røpe at vi er allerede godt i gang med å lage en. Følg med, vi tror du kommer til å like den.
x