O jul med din glede...

O jul med din glede...

Julen og alle festligheter som hører til er rett rundt hjørnet.

Mange av oss gleder seg til jul, men innimellom kan gleden bli ødelagt av alle forberedelser. Gaver skal kjøpes, mat skal lages og julebord og juleavslutninger skal rekkes før julefreden senker seg. Om du trenger en liten veske til juleantrekket dette året, så kan vi enkelt hjelpe deg med den. Her kan du handle i fred og ro hjemme, og i tillegg har vi gratis frakt og retur.

Visste du at en liten veske kan pynte opp et antrekk som et smykke?  

Vera Purse

En liten selskapsveske er noe vi ikke greier oss uten. Den må være praktisk og ha plass til små, men viktige ting som mobil, kort og andre småsaker. Den skal naturligvis være vakker, og farge og fasong betyr mye. Vi har laget 3 ulike vesker for at du skal ha litt å velge i. 

Ann Purse

Ann Purse

Adele Clutch

Adele Clutch 

Vera Purse

Ann Purse er den enkleste og kommer kun i svart. 

Adele Clutch er den minimalistiske vesken med rene linjer, og finnes i flere farger. Her kan du også kjøpe til en gullfarget lenke.

Vera Purse har mer struktur og glans i skinnet. Dette er en søt og feminin liten veske som kan stå på bordet uten støtte. 

Adele Clutch

Hvilken farge skal jeg velge? Svart er alltid et trygt valg. Det passer til alt og det er klassisk. Hva med å prøve en annen farge på vesken? Da blir den svarte kjolen en flott bakgrunn som får veske til å poppe frem. 

Nå kan det være at du ikke har tenkt å ha en svart kjole på deg i år. Kanskje er den mønstret? Finn en veske som tar igjen en av fargene i kjolen og se hvor lekkert det blir. 

Adele Clutch

Adele Clutch - Sennepsgul

Adele Clutch

Adele Clutch - Mørk blå

Det er mange muligheter. Kjøp en veske ton i ton med kjolen, eller hva med en skikkelig kontrastfarge? Det er mange ting å velge blant, men en ting som er sikkert er at det ikke bare er en ting som er det vakreste. Nei, mange kombinasjoner er vakre og det handler om hva du liker. 

Om du skal kjøpe en veske eller ei, så ønsker vi i ARV deg en deilig førjulstid! 

Ta deg tid til å nyte den!
Også i Arv Stories

HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?
HVA SKAL DU GI DAMA DENNE JULEN?

Trenger du tips til hva du skal gi dama di i julegave? Da anbefaler vi deg å lese videre.

Les mer

Håndlaget i Spania
Håndlaget i Spania

Les om hvordan våre vesker blir laget.

Les mer

En veske som varer
En veske som varer

Det som blir kjøpt idag skal holde lenge, og er en investering for flere år framover. En veske som blir behandlet godt og ivaretatt har også potensialet til å gå i arv.  

Les mer

x