HÅNDLAGET I SPANIA

HÅNDLAGET I SPANIA

OM VÅRE VESKER

Våre vesker er designet i Norge og håndlaget i Petrer, Spania.

Petrer, kalt veskebyen på folkemunne, er en liten by i Alicante provinsen. I et lite verksted i midten av Petrer, blir hver ARV veske håndlaget av Andrés og familien. De har lang erfaring med å lage skinnprodukter, der vesker er deres lidenskap. Med Andrés og familiens fokus på kvalitet og service, kan vi og du som kunde være trygge på at hver veske bærer våre verdier: en veske som er tidløs og som har et design og en kvalitet som gjør at du kan bruke den igjen og igjen. 

                           Andrés er mannen som gjør vårt design om til fysiske vesker. Han er veskemaker og spesialist på lærvarer. 

Sammen med broren og søsteren sin jobber de hardt for å levere vesker av god kvalitet. 

Skinnet som vi bruker på våre vesker er et biprodukt fra matindustrien. Prosessen med å farge og behandle skinnet er gjort i Italia, og følger nøye den Europeiske foreskriften, Nr. 1907/2006, kalt The REACH Regulation. Les mer her.

Vi ønsker å tilby deg en veske som varer, noe som reflekteres i vårt valg av kvalitet og design. Vi er takknemlige for at vi har fått muligheten til å jobbe med dyktige mennesker som har gjort dette mulig. Når du bærer en ARV veske, husk at den er håndlaget med kjærlighet av en familie i Spania. Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de dukker opp.


Også i Arv Stories

Hvordan velge riktig farge på vesken?
Hvordan velge riktig farge på vesken?

Hvilken farge skal du velge? Les vår nyeste Arv Stories og bli inspirert. Kanskje skal du tørre å gå for en sprekere farge denne sommeren?

Les mer

Siw Crossbody
Siw Crossbody

Hvorfor har Siw Crossbody blitt vår mestselgende skulderveske? Les mer her så finner du kanskje svaret.

Les mer

Møt Matias
Møt Matias

Bli bedre kjent med Matias - vår hjelper og venn i Spania. Hans gode råd og innspill er med på å gjøre oss og veskene bedre. 

Les mer

x