HÅNDLAGET I SPANIA

HÅNDLAGET I SPANIA

OM VÅRE VESKER

Våre vesker er designet i Norge og håndlaget i Petrer, Spania.

Petrer, kalt veskebyen på folkemunne, er en liten by i Alicante provinsen. I et lite verksted i midten av Petrer, blir hver ARV veske håndlaget av Andrés og familien. De har lang erfaring med å lage skinnprodukter, der vesker er deres lidenskap. Med Andrés og familiens fokus på kvalitet og service, kan vi og du som kunde være trygge på at hver veske bærer våre verdier: en veske som er tidløs og som har et design og en kvalitet som gjør at du kan bruke den igjen og igjen. 

               Andrés er mannen som gjør vårt design om til vesker. Han er veskemaker og spesialist på skinn. 

Sammen med broren og søsteren sin jobber de hardt for å levere vesker av god kvalitet. 

Skinnet som vi bruker på våre vesker er et biprodukt fra matindustrien. Prosessen med å farge og behandle skinnet er gjort i Italia, og følger nøye den Europeiske foreskriften, Nr. 1907/2006, kalt The REACH Regulation. Les mer her.

Vi ønsker å tilby deg en veske som varer, noe som reflekteres i vårt valg av kvalitet og design. Vi er takknemlige for at vi har fått muligheten til å jobbe med dyktige mennesker som har gjort dette mulig. Når du bærer en ARV veske, husk at den er håndlaget med kjærlighet av en familie i Spania. 
Også i Arv Stories

Ada & Edel
Ada & Edel

Edel & Ada, våre to nye all-round vesker med plass til 13'' laptop. Les om hvordan disse to ble til.

Les mer

Ta vare på vesken din
Ta vare på vesken din

Her kan du lese mer om produksjonen av våre vesker. Vi er så takknemlig for den dyktige familien i Petrer, Spania, som gjør vårt design til noe virkelig.

Les mer

Adele Clutch
Adele Clutch

Adele Clutch var den første clutchen vi designet, og har blitt en av våre faste vesker vi alltid har på nettbutikken. Les mer om Adele Clutch her.

Les mer

x