Siw Crossbody

Siw Crossbody

Vår mestselgende skulderveske.

Hva er det med Siw som treffer så mange kunder?

Det spørsmålet har vi stilt oss flere ganger.

Historien til Siw begynner allerede i starten av vårt veskeeventyr. Vi designet 6 modeller, og i januar 2018 lanserte vi de for første gang på nettbutikken. Det var kun 5 av modellene som gikk gjennom vårt nåløye, og da aner du vel kanskje allerede at det var Siw som ble lagt til side. Der lå den, i ei eske - helt for seg selv, avvist og forlatt av Arv-jentene.

Hvorfor? spør du kanskje.

Det stod mellom Siw og Eva. Begge to er skuldervesker og ikke så veldig forskjellige i størrelsen. Eva er rund i formen, mens Siw er kantete. Vi måtte ta hensyn til helheten når vi skulle lansere vår første kolleksjon, og da var det de runde formene som passet best til resten av veskene. Eva fikk god mottagelse, i likhet med de andre.

Utover vinteren begynte vi å tenke at det hadde vært morsomt å ta fram en veske-modell til. Siw ble hentet opp igjen fra eska, og nå var vi klar for å se om denne ville selge like bra. Den ble lansert i mars, men gikk litt tregt i starten. Så plutselig solgte vi flere av den på kort tid, uten at vi helt forstod hvorfor. Siden har den vært en kundefavoritt!

Så hva er det med Siw som gjør at mange blir glad i akkurat den?

Alle våre vesker er klassiske og stilrene, og alle har samme kvalitet i skinn og håndverk - så hvorfor Siw? Vår vurdering er at den er:

1. Vakker og enkel i design - som gjør den til et trygt valg over tid.

2. Kvadratisk utforming - som gjør at det er lett å utnytte hele rommet i veska.

3. Anvendelig størrelse - passer akkurat til det mange er ute etter.

Alt dette gjør Siw til en veske som treffer oss i hjertet.

Her er et par tilbakemeldinger vi har fått (du kan også lese de på nettbutikken):

Nydelig veske - enkel og ren design, eksklusiv utførelse. Min favoritt når jeg bare skal ha med det aller nødvendigste. Verdt hver krone! - Wibeke

Kjempefin veske - perfekt for småturar ute med plass til mobil, pengar, og den ekstra hua eller hanskane. Men ser like fin ut både med og utan innhald :D Veldig fornøgd! - Helga

Vil du se mer av Siw? Klikk her.

Møt Liv og Johanne, mor og datter som begge har hver sin Siw. Les intervjuet her.

Vi ønsker deg en fortsatt deilig sommer!

Skrevet av Oddveig T. Alnes

Designer og produksjonsleder i ARV.x