FINT Å VITE OM

FRAKT & RETUR

FRAKT & LEVERING

Visste du at du får gratis frakt på alle ordrer?

Velg mellom:
Bring | Pakke levert hjem
Leveringstid 1-4 virkedager, pakken leveres vanligvis mellom 17.00-21.00. (avhenger av hvor du bor - noen steder blir pakken levert mellom 08.00-17.00).

Bring | Pakke til hentested
Leveringstid 1-4 virkedager, pakken hentes på nærmeste hentested. 

Pakke i postkasse
Gjelder kun for mindre pakker som inneholder kortholder e.l, leveringstid 1-4 dager. 

RETUR

Vi har gratis retur på alle ordrer over 1000 NOK

Du har 30 dagers returrett.

For at produktet/produktene skal være kvalifisert for retur, må det/de ikke ha vært brukt, og bli returnert i samme stand som du mottok det.

For å fullføre din retur, krever vi en kvittering eller annet bevis på kjøpet.
Ved retur skal du forholde deg til retningslinjer for retur som beskrevet i angrerett-skjemaet. Skjemaet følger med den sendte ordren.

Ved retur av produkt/produkter, anvend Bring returetikett og lever inn pakken på nærmeste postkontor. Dobbeltsjekk at pakken sendes til:ARV Design AS, O.A.Devold-vegen 16, 4. etg. Bygg 4C, 6030, Langevåg

REFUSJON 

Så fort vi har mottatt og inspisert din retur, vil vi sende deg en e-post som gir beskjed at vi har mottatt din retur. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din. Om din retur er godkjent, så vil tilbakebetalingen din bli behandlet og pengene vil bli refundert til den opprinnelige betalingsmåten innen en viss periode.

FORSINKET ELLER MANGLENDE REFUSJON

Om du ikke har mottatt din refusjon ber vi deg om å først sjekke din bankkonto igjen. Kontakt så din bank eller ditt kredittkort-selskap, det kan ta tid før din tilbakebetaling er synlig. Om du har gjort alt dette og fremdeles ikke har mottatt pengene dine, vennligst kontakt oss på post@arvdesign.no

BYTTE AV VARE

Vi bytter bare varer som ikke er skadet eller mangelfulle.
Om du trenger å bytte et produkt, send en e-post til post@arvdesign.no for å informere om byttet. Send så produktet til:
Arv Design AS, O.A.Devold-vegen 16, 4. etg. Bygg 4C, 6030, Langevåg

LES MER OM ANGRERETT HER

x