ANGRERETT

Retur

Du har 30 dager til å returnere/bytte varen(e). De 30 dagene gjelder fra du har mottatt varen(e).

For at varen skal være kvalifisert til refusjon, må varen være ubrukt og i samme tilstand som du mottok den.  

For å fullføre din retur, krever vi en kvittering eller bevis på kjøpet. 

Varer som ikke blir refundert er ødelagte varer som ikke faller under reklamasjon, og varer som ikke er returnert 30 dager etter levering. 

Forhåndsbestillinger

Har du forhåndsbestilt en vare, gjelder returretten 30 dager fra du mottok varen.

Gavekort refunderes ikke.

Tilbakebetaling (om aktuelt)
Når din retur er mottatt og kontrollert, vil vi sende deg en e-post for å gi beskjed at vi har mottatt returen din. Vi vil også gi beskjed om returen din er godkjent eller ikke godkjent for tilbakebetaling. Om returen din er godkjent, vil tilbakebetalingen skje snarest og pengene vil tilbakebetales på samme måte som du betalte for varen. Det kan ta noen dager før pengene er på konto. 

Sen eller manglende tilbakebetaling (om aktuelt)
Om du ikke har mottatt din tilbakebetaling, sjekk først din bankkonto igjen. Kontakt kredittkort selskapet, det kan ta tid før din tilbakebetaling kommer på konto. Kontakt så din bank. Det er ofte litt behandlingstid før pengene er tilbake på konto. Om du har gjort alt dette og fremdeles ikke fått pengene dine tilbake, vennligst kontakt oss på e-post, post@arvdesign.no

Salgsvarer (om aktuelt)
Salgsvarer er mulig å returnere. For at varen skal være kvalifisert til refusjon, må varen være ubrukt og i samme tilstand som du mottok den. Den må også være i originalemballasje.  

Bytting av vare(r) (om aktuelt)
Vi bytter varer som er mangelfulle eller ødelagt. Om du ønsker å bytte til samme vare, send oss en e-post til post@arvdesign.no eller send varen til:
Arv Design AS
O.A.Devold-vegen 16,
4. etg. Bygg 4C,
6030, Langevåg

Gaver
Om varen var merket som gave når kjøpt og sendt til deg, og du ønsker å returnere denne, vil du motta et gavekort for summen av kjøpet. Når vi har mottatt returen, vil gavekortet bli sendt til deg. 

For å returnere varen(e), send til:
Arv Design AS
O.A.Devold-vegen 16,
4. etg. Bygg 4C,
6030, Langevåg

 

Har du andre spørsmål angående retur, vennligst kontakt oss på post@arvdesign.no

x