Section
Drop element here

Våre vesker er designet i Norge og håndlaget i Petrer, Spania. Petrer blir faktisk kalt veskebyen på folkemunne og er en liten by i provinsen Alicante.
I et lite verksted i hjertet av Petrer, blir hver Arv veske håndlaget av Andrés, broren hans Francisco og søsteren Maika. De har lang erfaring med å lage skinnprodukter, der vesker er deres lidenskap.
Med Andrés og familiens fokus på kvalitet og service, kan vi og du som kunde være trygg på at hver Arv-veske er en veske for livet. 

Skinnet vi bruker på veskene kommer fra storfe, og er et biprodukt fra matindustrien. Skinn fra storfe er det mest vanlige og slitesterke skinnet som brukes.
 
Skinnet kommer fra storfe i Europa og blir sendt til Italia, der prosessen med å farge og behandle skinnet blir gjort. Vår skinnprodusent følger nøye den Europeiske foreskriften, Nr. 1907/2006, kalt The REACH Regulation, når de behandler skinnet. 

Vi ønsker å tilby deg en veske som varer, og er takknemlige for at vi har fått muligheten til å jobbe med dyktige mennesker som har gjort dette mulig. Når du bærer en Arv-veske, husk at den er håndlaget med kjærlighet av en familie i Spania.

MØT ANDRÉS
VÅR VESKEMAKER

TA VARE PÅ VESKEN

SE ALLE VESKER

x