VILKÅR & BETINGELSER

SALGSBETINGELSER

Innledning

Det skal være enkelt og trygt å handle på www.arvdesign.no

Alle kjøp er regulert av standard salgsbetingelser i henhold til norsk lovgivning for forbrukerkjøp av varer over Internett.

Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos oss. Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser, samt at du er over 18 år.


Parter

Selger: Arv Design AS - org.nr: 997 061 535

Kjøper: Den personen som foretar bestillingen.

 

Avtale, avtaleinngåelse og ordrebekreftelse

Når du har gjennomført kjøpet i nettbutikken anses avtalen som inngått, og er bindende for begge parter.

Du vil straks etter bestilling motta en ordrebekreftelse.

Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør du kontakte oss så raskt som mulig på e-post til post@arvdesign.no

Ordrebekreftelsen og kjøpsbetingelsene utgjør til sammen grunnlaget for avtalen.


Priser

Prisene som er oppgitt i nettbutikken inkluderer merverdiavgift, frakt og emballasje.

Endres momsen, skatter eller andre avgifter, forbeholder vi oss retten til å endre våre priser tilsvarende. Vi tar forbehold om eventuelle feil som kan oppstå på grunn av teknisk svikt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

 

 

Betaling

Betalingen skjer når bestillingen er fullført i nettbutikken.

Du kan betale med Visa debet, Kredittkort, Paypal eller Klarna.

Når du betaler med kort håndteres dette av vår betalingspartner Stripe.

Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

 

 

Frakt og levering

Varen(e) sendes til deg gratis, da våre priser inkluderer frakt.

Vi bruker BRING som vår transportør i Norge.

Ordrebehandling og utsendelse tar vanligvis 1-3 virkedager etter vi har mottatt din bestilling. Vi sender våre pakker med sporing, og du får en e-post med link til sporing når vi har sendt din(e) vare(r).

Pakke ikke ankommet: Noen ganger kan det være forsinkelser hos transportøren. Har du ikke mottatt din pakke innen 10 dager, kontakt oss på post@arvdesign.no

NB! Ved forhåndsbestilling av vare, står det oppført når varen(e) er forventet levert. Dette står både på produktsiden og din ordrebekreftelse. Du får en e-post med link til sporing når varen(e) har ankommet vårt lager og vi har pakket og sendt varen(e) til deg. Dette tar vanligvis 1-3 dager etter varen har ankommet vårt lager.

 

 

Angrerett

Du har 30 dagers angrerett etter at du har mottatt varen du har bestilt i vår nettbutikk. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Skjema for angrerett ligger vedlagt i pakken som blir sendt deg. Ønsker du dette sendt på e-post kontakter du oss på post@arvdesign.no

Angreretten forutsetter at du senest innen 30 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid, senest 14 dager etter du har kontaktet oss.

Ved kjøp av varer som koster under 1000kr, må du betale returen selv. Du har risikoen for transporten tilbake til oss.

Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår på returskjemaet som ligger vedlagt i din pakke.


Undersøkelse av varen

Når du mottar din(e) vare(r) anbefaler vi at du straks undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten, eller om den har mangler.

Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må du melde fra til oss ved reklamasjon jf. kjøpsetningelsens punkt under Reklamasjon

 

 

Reklamasjon

Hvert enkelt produkt fra arvdesign.no blir inspisert og kontrollert, men likevel kan det oppstå skader eller feil på våre produkter.

Om det har oppstått en feil eller skade under produksjon eller transport, har du selvfølgelig reklamasjonsrett.

Send en e-post til post@arvdesign.no så fort du oppdager feil, med denne informasjonen: ordrenummer, e-postadresse, beskrivelse av skaden, bilder av din vare/skadet emballasje, og eventuell annen relevant informasjon.

Oppdager du en skade på varen(e) etter en tids bruk, eks. revnet søm, materialet holder ikke kvalitet, kvaliteten på varen(e) står ikke til dine og våre forventinger, da kontakter du oss på e-post post@arvdesign.no

Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen.

I en behandling av reklamasjonen vil vi om det er mulig, reparere skaden, eller gi en ny tilsvarende vare slik at det tilfredsstiller både våre og dine krav til produktet. 

Vi dekker frakt av ny, tilsvarende vare eller vare som skal repareres.

Skader/mangler som er påført varen(e) som ikke skyldes selger, Arv Design eller produsent, dekkes ikke.

Om varen blir ødelagt etter 2 år, kan du kontakte oss på e-post post@arvdesign.no og høre om dette er noe vi kan reparere.  

 

Personopplysninger

Personopplysning som legges inn av deg ved kjøp hos Arv Design er blant annet navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varen(e) til deg via transportøren Bring, samt evt. kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.

Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi selger ikke eller videre formidler våre kunders navn, adresser, e-mail eller annen personlige opplysninger til 3.parts aktører.

 

 

Øvrig

Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men tar for seg partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. For fullstendig lovtekst henvises det til avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven.

 

 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Arv Design AS

O.A. Devolds-vegen 16

2.etasje, Bygg 7

6030 Langevåg

Org.nr: 997 061 535

post@arvdesign.no

x