Våre vesker er designet her i Norge, av oss, og håndlaget i Petrer, Spania. 

Petrer, kalt veskebyen, er en liten by i Alicante provinsen. I denne byen er det omkring 30% av befolkningen som jobber med produksjon av vesker og andre små skinnvarer.

I et lite verksted i midten av Petrer, blir hver ARV veske håndlaget av Andrés. Han og familien har lang erfaring med å lage skinnprodukter, der vesker er deres lidenskap. Med Andrés og familiens fokus på kvalitet og service, kan vi og du som kunde være trygge på at hver veske bærer våre verdier: Renhet & Kvalitet.

Hver ARV veske er laget av Italiensk skinn med høy kvalitet og lang levetid. Det solide skinnet holder på de rene linjene som vi elsker, og som gjør hver veske unik i sitt design. Selv om skinnet er solid, er overflaten myk å ta på. Ved bruk av vesken vil du oppleve at skinnet blir mykere, men likevel beholde fasongen på vesken. 

Handmade in Spain
Handmade in Spain

Skinnet som vi bruker på våre vesker er et biprodukt fra matindustrien. Prosessen med å farge og behandle skinnet er gjort i Italia, og følger nøye den Europeiske foreskriften, Nr. 1907/2006, kalt The REACH Regulation. Les mer her.

Handmade in Spain
Handmade in Spain

Vi ønsker å tilby deg en veske som varer, noe som reflekteres i vårt valg av kvalitet og design. Vi er takknemlige for at vi har fått muligheten til å jobbe med dyktige mennesker som har gjort dette mulig, og vil minne deg på at når du bærer en ARV veske, vit at den er håndlaget med lidenskap og kjærlighet av en familie i Spania. 

x