TA VARE PÅ VESKEN DIN

En ARV-veske er laget for å vare. Den trenger lite stell, men her er noen små tips om hvordan ta best vare på den.
- Først av alt, du trenger ikke å bruke impregnering. Overflaten blir skjoldete og dette kan ikke ordnes. Våre vesker er satt inn med en kraftig voks som gjør at skinnet har lang levetid og ikke trenger å etterbehandles.

Ann tote bag

- Ved rengjøring bruk en fuktig og myk klut til å ta bort flekker og smuss. Tørk over med en tørr og myk klut i etterkant. Ikke bruke mikrofiberkluter, da dette kan gi små riper i overflaten av skinnet.

- Skulle flekkene fortsatt ikke gå bort så finnes det et godt råd, gitt av våre skinnprodusenter i Italia. Bruk baby-wipes, engangskluter til babyer. De tar bort vanskelige flekker og merker etter fingrer, og er med på at vesken beholder sin naturlige glans. Tørk også her av med en tørr og myk klut i etterkant. Her er det viktig å nevne at du ikke må bruke andre typer engangskluter, da de kan ha etsende stoffer i seg og ødelegge skinnet. Vår personlige erfaring er at Natusan sine kluter er veldig gode. Du kan også bruke en mild såpe eller et rengjøringsmiddel for lær som ikke er etsende. Det siste finner du i møbelforretninger.
Ann tote Bag
- Skulle vesken bli våt, tørk over med en tørr og myk klut.

- For å hindre merker prøv å unngå å ha vesken nær eller på rue overflater.

- Vær forsiktig med å bruke lyse vesker sammen med klær som smitter farge.

- Når vesken ikke er i bruk lagre den i støvposen som følger med.
Vi håper du får stor glede og nytte av vesken din i mange år.
Hilsen ARV-jentene
x