FRAKT & RETUR

Frakt og Levering

Gratis frakt og retur på alle vesker og skjerf!

Norge

 • Bring På Døren (avhenger av hvor du bor), leveringstid 1-3 virkedager, pakken leveres mellom 17.00-21.00.
 • Bring Servicepakke (avhenger av hvor du bor), leveringstid 1-5 virkedager, pakken hentes på nærmeste hentested. 

  Retur

  Du har rett til å kansellere din ordre innen 30 dager etter du har mottatt ditt produkt/produkter. Etter den fristen har gått ut kan vi ikke tilby deg pengene tilbake eller bytte av varer.

  For at produktet/produktene skal være kvalifisert for retur, må det/de ikke ha vært brukt og bli returnert i samme stand som du mottok det. Produktet må også være sendt tilbake i original forpakning. For å fullføre din retur, krever vi en kvittering eller annet bevis på kjøpet.

  Ved retur, norske kunder må forholde seg til retningslinjer for retur som beskrevet i angrerett-skjemaet. 

  Ved retur av produkt/produkter, anvend Bring returetikett og lever inn pakken på nærmeste postkontor. Dobbeltsjekk at pakken sendes til:

  ARV Design AS, O.A.Devold-vegen 16, 4. etg. Bygg 4C, 6030, Langevåg

   

  Refusjon (om aktuelt)

  Så fort vi har mottatt og inspisert din retur, vil vi sende den en e-post som gir beskjed at vi har mottatt din retur. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din. Om din retur er godkjent, så vil tilbakebetalingen din bli behandlet og pengene vil bli refundert til den opprinnelige betalingsmåten innen en viss periode.

  Forsinket eller manglende tilbakebetaling (om aktuelt)

  Om du ikke har mottatt din refusjon ber vi deg om å først sjekke din bankkonto igjen. Kontakt så din bank eller ditt kredittkort-selskap, det kan ta tid før din tilbakebetaling er synlig. Om du har gjort alt dette og fremdeles ikke har mottatt pengene dine, vennligst kontakt oss på post@arvdesign.no

  Bytte (om aktuelt)

  Vi bytter bare varer som ikke er skadet eller mangelfulle. Om du trenger å bytte et produkt, send en e-post til post@arvdesign.no for å informere om byttet. Send så produktet til: ARV Design AS, O.A.Devold-vegen 16, 4. etg. Bygg 4C, 6030, Langevåg

  x