Hvem vi er

Hvem vi er

ARV er en liten familiebedrift som holder til rett utenfor Ålesund. Det ble startet i 2013, og er i dag ledet av Trine Hege, Maria og Oddveig.

Navnet ARV ble veldig naturlig for oss å velge, da det er arven som ble vår inspirasjon til å starte.

Vår oldefar, Olav, var utdannet skredder. Han etablerte sin egen konfeksjonsfabrikk i 1926, kalt Tomren Fabrikker. Hans sønn, Odd, som var en estetiker med mange talenter, ledet senere bedriften. Tomren Fabrikker ble en av Norges ledende konfeksjonsfabrikker og hadde flere butikker rundt i Norge, og en i København. Når Norge åpnet opp for import i fra Asia, påvirket dette den norske moteindustrien, som førte til at Tomren Fabrikker måtte stenge sine dører i 1978.

Fra begynnelse til slutt, involverte virksomheten hele familien. Familie var kjernen i Tomren Fabrikker, og det er verdien av familie, sammen med historier og gamle skisser, som ble vår inspirasjon til å starte ARV.

Tomren Fabrikker.

Reisen til ARV startet med å designe klær for damer, hvor ullkåper og jakker var tyngden i våre kolleksjoner. Som et tilbehør til klærne, lanserte vi i januar 2018, vår første kolleksjon av skinnvesker. Responsen på veskene var overveldende. På grunn av etterspørsel på veskene, og endring i hvordan vi ønsker å drive ARV, er vårt fokus for en periode kun på veskene. Vi ønsker å levere det beste etter vår evne, fordi våre kunder fortjener det.

Vi selger veskene på vår nettbutikk og ARV pop-up butikker. Følg oss på sosiale medier for å se når vi har pop-up butikker, og om vi kommer i nærheten av deg.

Damene bak arv

Maria er daglig leder for ARV, og en av gründerne. Hun er også vår markedsføringsansvarlig, så alt du ser på sosiale medier og andre markedsføringskanaler, har Maria hatt en finger med i eller vært den kreative hjernen bak. På en vanlig dag finner du Maria foran skjermen på en Macbook der hun tar nye kurs som hun mener vil styrke ARV, jobber med markedsføring og innhold, eller skriver e-poster. Hun elsker å kommunisere med våre kunder, så om du skriver en e-post til oss er det mest sannsynligvis Maria som vil svare deg.

Maria er gift med Edward, mor til to, en jente og en gutt, og hun tar ofte med barna på jobb.

Funfact: Maria elsker lakris, og hun har alltid noe lakris på kontoret sitt.

Trine Hege er vår kreative leder, og en av gründerne. Du finner henne som oftest bak et kamera eller foran en skjerm der hun redigerer bilder og videoer. Hadde det ikke vært for Trine Hege, ville vi aldri hatt muligheten til å ha det nivået av visuell identitet og markedsføring som vi har i dag. Trine Hege er en lagspiller med en kreativ sjel, og hun går alltid helhjertet inn i alt hun er involvert i. Hun er også med å designer våre skinnvesker, hvor styrken hennes er øye for detaljer og praktiske løsninger, som igjen styrker det ferdige produktet.

Trine Hege er mor til tre gutter og er gift med Odd Sindre, som er broren til Maria.

Funfact: Trine Hege jobber ustanselig, og er ofte så fokusert at hun glemmer tiden. Når hun finner ut at det er på tide å dra hjem, så pakker hun sammen fortere enn noen, og før vi andre vet ordet av det har Trine Hege dratt.

Oddveig er hoveddesigner og produksjonsleder for våre vesker. Oddveig ble en del av ARV-teamet i 2017, og har vært den som har gjort det mulig for oss å lansere kolleksjonen av vesker. Oddveig er kreativ, hun elsker farger og rene linjer, som reflekteres i våre skinnvesker. Du finner ofte Oddveig klippe og lime i papir for å finne fasonger og størrelser til nye vesker, eller foran dataskjermen der hun kommuniserer med vår kontaktperson i Spania, hvor våre vesker blir håndlaget. Oddveig er hardtarbeidende og går inn i hver arbeidsoppgave helhjertet. Hun har alltid kundene våre i tankene når hun designer, og elsker tilbakemeldinger fra kunder. Hver gang hun får en tilbakemelding er hun rask ute med lytte og gjøre eventuelle justeringer på vesken, slik at vi kan levere det beste vi kan.

Oddveig er mor til Maria og svigermor til Trine Hege, og hun er gift med Sigurd.

Funfact: Oddveig har den tørreste humoren vi vet om, og ingen ler så høyt av hennes egne vitser som henne selv.
Også i Arv Stories

Møt våre kunder:  Liv og Johanne
Møt våre kunder: Liv og Johanne

Møt våre kunder: Bli bedre kjent med Liv og Johanne, mor og datter som setter familie og relasjoner høyt. Disse to er en inspirasjon for de rundt seg, og vi er så takknemlig for at de ville ta en liten prat med oss.

Les mer

EN VESKE SOM VARER
EN VESKE SOM VARER

Sosiale medier overvelder oss med alle sine inntrykk, og hva vi egentlig trenger kan av og til bli litt tåkete for oss. Mange lengter etter et enklere liv. Å slå seg til ro med færre produkter som en kan være stolt av, er med å bringe hvile.

Les mer

Møt Matias
Møt Matias

Uten Matias hadde vi ikke hatt mulighet til å ta fram veskene våre. Han er vår stemme, vår lærer, rådgiver og vår alt-mulig-mann. Vi vet at når vi har gitt han ei utfordring, så er alt i trygge hender. 

Les mer

x