HVEM VI ER

Arv Design, eller Arv som vi liker å gå under, er en liten familiebedrift som holder til i et studio på Devoldfabrikken, Langevåg. Ca.30 min med bil fra Ålesund. Arv ble startet i 2013, og er i dag ledet av Trine Hege, Oddveig og Maria.

Navnet Arv ble naturlig for oss å velge, da det var selve arven som ble vår inspirasjon til å starte. 

Vår oldefar, Olav, var utdannet skredder. Han etablerte sin egen konfeksjonsfabrikk i 1926, kalt Tomren Fabrikker. Hans sønn, Odd, som var en estetiker med mange talenter, ledet senere bedriften. Tomren Fabrikker ble en av Norges ledende konfeksjonsfabrikker og hadde flere butikker rundt i Norge, og en i København. Når Norge åpnet opp for import i fra Asia, påvirket dette den norske moteindustrien, som førte til at Tomren Fabrikker måtte stenge sine dører i 1977.

Fra begynnelse til slutt, involverte virksomheten hele familien. Familie var kjernen i Tomren Fabrikker, og det er verdien av familie, sammen med historier og gamle skisser, som ble vår inspirasjon til å starte Arv.

Tomren Fabrikker

Reisen til Arv startet med å designe klær for damer, hvor ullkåper og jakker var tyngden i våre kolleksjoner. Som et tilbehør til klærne, lanserte vi i januar 2018, vår første kolleksjon av skinnvesker. Responsen på veskene var overveldende! 

På grunn av etterspørsel på veskene, og endring i hvordan vi ønsket å drive Arv, gikk vi i 2019 over til kun å designe skinnvesker. 

I dag selger vi veskene gjennom egen nettbutikk.

Vår filosofi er at de som lager veskene våre skal få en større bit av kaken slik at de har en anstendig lønn og kan leve av sitt håndverk. Derfor presser vi ikke produksjonsprisene ned. Samtidig vil vi at du som kunde skal kjenne at du kjøper en veske av høy kvalitet, til en overkommelig pris. Dette får vi til ved å kun selge gjennom egen nettbutikk og ikke ha fordyrende mellomledd.

Vi forstår at kvinners behov til vesker varierer, og derfor designer vi skinnvesker som vil passe ulike behov. Jobbvesker, all round vesker, skuldervesker og vesker du kan bruke til både hverdag og fest.

Felles for alle våre vesker er at de har et tidløst design og er laget av nøye utvalgte materialer som sikrer den gode kvaliteten. Vi ønsker at når du handler en Arv-veske at det skal være en veske som bærer med seg dine historier, minner og personlige stil i mange år.

Oppdag norsk design og spansk håndverk i en skinnveske du vil elske.

x