Section
Drop element here

Matias er en nøkkelperson for oss i Arv, og vi er glade for endelig å kunne presentere han.

Navn: Matias Pascual Mateu
Alder: 57 år
Bosted: Torrevieja, Spania
Yrke: Eier og driver av skobutikker

For mange nordmenn er Spania synonymt med sol, sommer og deilige feriedager. Torrevieja er et av de stedene som mange av oss kjenner til. Enten har vi vært der selv, eller vi kjenner noen som har vært der. Lange, fine strender, god mat og butikker å besøke. Kanskje har du truffet på Matias? Han eier og driver skobutikk sammen med sin kone Encarni. De selger sko og accessories, og er spesialister på barnesko.

Vi ble introdusert for Matias av vår felles venn Berit, og noe av det første ho sa var at Matias er en veldig snill og varm person. Det har vi etterhvert fått erfart, og i tillegg er han mye mer. Uten Matias hadde vi ikke hatt mulighet til å ta fram veskene våre. Han er vår stemme, vår lærer, rådgiver og vår alt-mulig-mann. Vi vet at når vi har gitt han ei utfordring, så er alt i trygge hender. 

All kommunikasjon til Andrés (vår veskemaker) går gjennom Matias. Vi kan dessverre ikke spansk og er avhengig av å ha hjelp. Matias er den som lærer oss alt om skinn, og forklarer alt vi trenger å vite i prosessen å ta fram ei veske. Han kvalitetssjekker veskene, han gir oss verdifulle innspill og råd. På den måten er han med å gjøre oss bedre.

Vi er så takknemlige for Matias og det han tilfører Arv.

x